AV-teknik

Vi skapar förutsättningarna för era digitala möten och presentationer.

Önskar ni genomföra kvalitativa videomöten? Behöver ni driftsäkra och lättanvända mötesrum med teknik för bild, ljud och ljus?

Varje mötesrum är unikt och varje användare har sina krav och behov beroende på om det är ett mindre mötesrum, en aula, en konferensanläggning eller ett mötesrum där kravet på ljud och ljus är högt ställt.

Vi tar fram en specifik AV-utrustning för just dina önskemål och krav.

PRESENTATION – Med hjälp av bildskärmar, projektorer, videoväggar eller skrivtavlor kan en presentation hållas och göra budskapet tydligare. Hörslingor med högt ställda krav på funktion kan användas för de med hörselnedsättning en bättre hörbarhet.

STYRSYSTEM – Med enkel hjälp kan ni styra ljuset i utrymmet, gardiner för mörkläggning eller en projektor som slås på med en panel på bordet eller mobiltelefon som då aktiverar duken som kommer ner från taket. Hörsalen där tekniken skall kopplas samman med allmänna funktioner för ett eller flera rum.

LJUD – Högtalare och mikrofoner anpassade efter ställda krav ger kvalitativt ljud och smart eliminering av eko.

LJUS – Styr ljuset i styrelserummet så att det ser ut som att det är dagtid, även fast det är kväll. När projektorn slås på åker gardinerna ner och ger mörkläggning. För scenljus krävs högt luxtal, olika effekter och riktat ljus.

AV-INREDNING – Infällda uttag, bordsbrunn med uttag och kablage för en representativ bordsyta. Dolda kablar och ljudabsorbenter ger bra akustik och en integrerad lösning där en integrerad bordsdisplay kan styra all AV-utrustning.

DIGITAL SIGNAGE – Informationstavla i entrén, i lunchrummet eller i kontorslandskapet med info om säljresultat, dagens lunchmeny eller varför inte visa företagets aktie hur den går på börsen.

Projektering – Installation – Driftsättning - Service

Vi följer er hela vägen från projektering och vidare igenom installation till driftsättning och användande för brukarna där vi erbjuder service och support.

Med ett serviceavtal arbetar vi förebyggande av er utrustning inom ett förbestämt intervall för att säkerställa en fungerande AV-utrustning.