Passersystem

Beställ installation av trygga passersystem och lås.

Genom att installera ett passersystem får du en trygg och enkel säkerhetslösning. Med ett passersystem använder du bricka eller nyckeltag istället för vanliga nycklar tag, passerkort eller ditt ID06 istället för en vanlig nyckel. Dessa är billigare är en vanlig nyckel som kan kopieras och du kan själv bestämma om dörrarna ska vara låsta eller olåsta under vissa tider. Du har en extra säkerhet i att du kan spärra eller lägga till tag och kort på distans samt via en händelselogg se vilka som gått in eller ut.

Vilket passersystem eller lås ska jag välja?

Varje kund har sina unika behov och krav från försäkringsbolaget, vi ser till vad just du behöver och vilka funktioner du vill ha. Det kan gälla olika lås till fastigheter eller ett passersystem innehållandes läsare för tag och kort samt porttelefon, till exempel passerlås för såväl soprum som tvättstuga.

Vi har ett antal passersystem vi rekommenderar, från mer avancerade system med porttelefon som visar bild på besökaren till enklare system med bricka och passerkort. I samråd med dig som kund kommer vi fram till den säkerhetslösning som passar dig. Vill du ha ett system av ett särskilt märke gör vi givetvis allt vi kan för att tillhandahålla detta.

När ett lås ska installeras är i regel dörrpartiet förberett för ett specifikt lås, vilket oftast är Assa, STEP eller Dorma. Där ser vi till hur dörren gammal som ny ser ut och väljer rätt lås och beslag efter detta.

Trygg övervakning, bevakning och support

Den vanligaste formen av övervakning är via kamera. Det finns olika avancerade kameror. Somliga känner av förändringar i temperatur eller rörelse medan andra kan registrera vilken person som rör sig i rummet. Efter att vi installerat ditt system och ni själva inte vill ta hand om övervakningen ser vi till att det blir uppkopplat mot ett externt bolag som kan agera på de instruktioner ni angivit om en väktare ska åka ut eller om annan åtgärd ska sättas in. Önskar ni ha möjligheten till CCTV som kan känna av vart det sker en händelse så är vi även rätt part för det.

Service, underhåll och garanti

Vi erbjuder alltid ett serviceavtal, vilket är ett krav. Vi kommer ut till dig en gång om året och gör en kontroll av hela ditt system, vilket säkerställer korrekt funktion och att eventuella förändringar i den yttre miljön inte påverkar detta. I din årskostnad ingår även såväl telefonsupport som fjärrsupport.

Om något ändå går fel

Skulle oturen vara framme och något ändå går fel efter installation har du en garantitid på allt material samt installation, enligt ABT06, vilket är ett lagkrav. Om vi har orsakat det problem som uppstått åtgärdar vi detta utan några kostnader för dig som kund.

Om problemet däremot visar sig vara ett handhavandefel står kunden för den kostnad som uppkommer.

Rådgör med oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss. Vi är flexibla och måna om att du får den säkerhetslösning just du vill ha, anpassat efter ditt företags behov.

Med mycket kompetenta larminstallatörer, leverantörer och samarbetspartners som sätter dig som kund i fokus hjälper vi dig i stort som smått.

Serviceavtal

Med våra serviceavtal gör vi årliga kontroller där vi arbetar förebyggande för att se brister i anläggningarna innan ett avbrott sker.