Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Hög säkerhet med smidig access till 7A kontorshotell och konferensanläggning!

22 Mar 2024

Postgatan 7a

7A hyr ut attraktiva arbetsplatser, kontorslokaler, konferensrum, eventmijöer och alla tänkbara möjligheter till möten människor emellan. De har fyra anläggningar i Stockholm, på Strandvägen, Vasagata, Odenplan och Posthuset. I dag ansvarar Av-line för samtliga anläggningars larm- och passersystem.

När det gäller 7A Posthuset har AV-line även projekterat och installerat larm- och passersystem. Fastigheten, som länge var hem åt posten, gjordes 2019 om till Stockholms nya mötesplats med 17 000 kvadratmeter kontor- och konferenslokaler. Byggnaden är lite av ett landmärke i sin del av Stockholm och fasaduppbyggnaden tillsammans med de välbevarade hallarna ett mästerverk från 1903.

På en arbets- och mötesplats som 7A Posthuset där mängder av människor passerar och möts dagligen är säkerheten viktig samtidigt som accessen måste vara smidig. I Posthuset har Av-line löst accessen till alla mötesrum med en speciallösning som innebär att mobilen används till att både boka konferens- och mötesrum som att öppna dörrar.

-Säkerheten är väldigt viktig för oss på 7A och det ligger i vår prioritet att skapa en så säker och bra miljö som möjligt för våra kunder och medarbetare på alla våra anläggningar. Våra kunder har höga krav på säkerheten som vi på ett systematiskt och strategiskt sätt arbetar för att uppfylla. Samtidigt som våra konferensgäster och kontorshyresgäster ska känna sig välkomna och logistiken ska fungera smidigt behöver vi ha en hög fysisk säkerhet, och i arbetet med att uppnå det, har AV-line varit en värdefull samarbetspartner.

Detta kombinerat med säkerhetsmedvetna medarbetare och tydliga rutiner, skapar en stabil och bra grund för en god säkerhet på alla våra anläggningar. 7A Posthuset består av åtta våningsplan och är ett komplext hus där vi tillsammans med AV-line har arbetat fram en plan för hur vi ska tänka kring den fysiska säkerheten i form av access och in- samt ut passager. Lösningen de har installerat fungerar bra och i enlighet med de önskemål och kravställningar vi har som verksamhet.

AV-line är kompetenta, enkla att kommunicera med och lösningsorienterade. AV-lines projektledare och 7A har kontinuerliga avstämningar för att säkerställa en fortsatt hög leverans av den fysiska säkerheten på samtliga av 7As anläggningar. Säger Sofia Andersson, Head of Property Management & Security på 7A.