Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Installationsuppdrag i DN-skrapan och Swecohuset för AV-line!

29 Maj 2024

DN skrapan

Fyra nya restauranger etablerar sig i DN-skrapan och Swecohuset. På uppdrag av Kungskvarnen och Areim står Av-line för kraft, belysning och säkerhet.

I intilliggande Swecohuset jobbar AV-line samtidigt med Bröd & Salt, en pizzeria samt sushirestaurang.

Det här är långt i från AV-lines första uppdrag för Kungskvarnen och Areim i DN-skrapan och Swecohuset.

Tidigare har de bland annat installerat kraft, belysning och säkerhet för flertalet kontorsanpassningar, bland annat var ett uppdrag att genomföra el- och belysningsentreprenaden när Bauer Media renoverade och lokalanpassade 1500 kvadratmeter kontor- och studioyta.

DN-skrapan är blåklassad vilket innebär att byggnaden har ett högt kulturhistoriskt värde. För entreprenörerna innebär det att de måste gå varsamt fram med ombyggnation och installationer. AV-lines uppdrag med de olika restaurangerna beräknas vara klart under sommaren 2024.

-Vi har arbetat tillsammans med AV-line sedan 2018 och det är jag väldigt nöjd med. Vi arbetar nära varandra och de är med på våra möten med hyresgästerna. Av-line står för kompetens och hög leveranssäkerhet. Tillsammans är vi ett starkt och bra team, säger Thomas Lind, projektledare på Kungskvarnen.

-Utmaningen med restauranger är att de är väldigt installationstäta. Det går åt mycket ström i ett restaurangkök. Till de tre nya restaurangerna i Swecohuset har vi dragit fram 500 ampere extra för att tillgodose deras behov. Kungskvarnen är en kompetent och duktig beställare som vi jobbat mycket med. Vi känner varandra väl och tillsammans levererar vi en effektiv arbetsinsats rakt igenom, säger Jonas Nyberg, projektledare på Av-line.