Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

AV-line hjälper Humlegården att skapa julstämning!

8 Dec 2023

AV-lines bil utanför ett juldekorerat kontor

Nu glittrar och glimrar Stockholm av juleljus och juldekorationer. Över en miljon energismarta juleljus har tänds upp på över 40 gator, platser och torg i huvudstaden

Sedan många år tillbaka har AV-line i uppdrag att montera och koppla upp juldekorationer på några av Humlegårdens fastigheter på Engelbrektsplan, Birger Jarlsgatan, St: Eriksgatan, Linnégatan och Hamngatan.

-Vi är glada över att få hjälpa Humlegården med att lysa upp decembermörkret och skapa lite julstämning för deras hyresgäster och alla andra som passerar deras byggnader, säger Dick Terneborg, på AV-line.

Humlegården ingår tillsammans med andra fastighetsägare samt Stockholm Stad, Skansen, Stockholms Handelskammare, Svenska Brasserier, Visit Stockholm och Visita i Stockholmsjul som dekorerar ett 40-tal gator och torg i city.

På deras hemsida - stockholmsjul.se går det att ladda ner en karta över city som visar vilka ljusdekorationer som finns och var.

En stämningsfull kvällspromenad så här i advents- och jultider.