Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

AV-Line satsar på fossilfria transporter!

29 Sept 2023

AV-lines elbilar på rad

I dag består AV-Lines bilflotta redan till hälften av el-bilar. De sista nytillskotten är tre stycken Mercedes eCitan, som införlivades alldeles nyligen. Genom att sakta men säkert byta ut fordonsparken till miljövänliga och energieffektiva bilar drar AV-Line sitt strå till stacken för att minska utsläppen av växthusgaser. I större delen av Stockholm är bullernivån ett hälsoproblem och även där gör de tysta elbilarna nytta.

Transportsektorn ansvarar för en stor del av koldioxidutsläppen i atmosfären. En personbil släpper till exempel ut cirka 3 ton koldioxid varje år. Varje ton minskat utsläpp av koldioxid är en vinst för vårt klimat.

-Det här är ett sätt att bidra till en lägre klimatpåverkan men också för att visa att vi tror på en fossilfri värld. Några av våra största uppdragsgivare är förutseende fastighetsägare som vill bygga laddstationer till en kommersiella fastighet, ett parkeringsgarage, hotell eller bostadsrättsförening. Till dem erbjuder vi helhetslösningar i form av projektering, installation, driftsättning och service. Det skulle vara märkligt om vi som genomför så många laddstations-projekt inte lever som vi lär, säger Thomas Svensson, Vd på AV-Line.