Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Stort installationsarbete när Areim flyttade till nytt huvudkontor!

16 Maj 2023

Areim

AV-line utförde samtliga el och teknikinstallationer när Areim flyttade sitt huvudkontor från Norrlandsgatan till Regeringsgatan i Stockholm.

Under installationsarbetet fick AV-line möjlighet att utnyttja hela sin kompetens och tjänsteutbud inom elinstallationer, nätverk-, larm- och säkerhetslösningar samt AV-teknik. AV-line installerade också samtliga låssystem. Många vet inte att AV-line har den kompetensen internt och att det är en del av deras tjänsteutbud. Egna låstekniker spar tid och pengar för kunden samtidigt som det garanterar kvaliteten på installationsarbetet.

Areims huvudkontor är ett bra exempel på framtidens moderna och genomarbetade arbetsplats. Ett engagerande kontor med tjänster och innovationer som möter människors behov i form av hög tekniknivå, trivsam och behaglig men också spännande arbetsmiljö med ljus, ljud och konst, tillgång till egen kock för tillagning av frukost och lunch med mera. Ett kontor där människan är satt i centrum.

Uppdraget genomfördes på kort tid och inflyttning till de nya lokalerna skedde i december 2022.

Jag har sedan flera år tillbaka en fin arbetsrelation med AV-line. I samband med flytten till vårt nya kontor hade vi snäva deadlines, väldigt specifika önskemål och höga krav på funktionalitet, enkelhet och att tekniken ska leverera ett mervärde till våra medarbetare och gäster. AV-line har levererat med hög precision och vårt samarbete och kommunikation har funkat väldigt bra. Jag har känt att jag kan lita på AV-line och att ingenting faller mellan stolarna, säger Anna Drozdowska, Office Manager på Areim.

Det här var ett totalprojekt där vi fick ihop alla teknikdelarna, från projektering till utförande. AV-tekniken och säkerhetslösningarna i det här projektet är på mycket hög nivå, säger Christian Byström, teknikansvarig på AV-line.