Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Säkerhetstekniker

2022-12-19 Stockholm

Säkerhetstekniker sökes till växande installationsföretag

AV-line är ett heltäckande installationsföretag som erbjuder sina kunder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt installation av avancerad AV-teknik och laddstationer till elbilar. Kunder är i första hand fastighetsägare, förvaltare av kommersiella fastigheter samt företag. De är idag ca 40 medarbetare och huvudkontoret ligger centralt beläget på Stora Essingen i Stockholm. Läs gäna mer på www.av-line.se.

AV-line fortsätter sin starka tillväxttakt. Säkerhetsavdelningen består idag av fem medarbetare och de behöver nu förstärkning. Vi är ISO certifierade kvalite och miljö samt anläggarfirma inbrottslarm larmklass 2

Om du är säkerhets- eller larmtekniker och vill arbeta med den senaste tekniken,då har vi utmaningen för dig!

Som del av säkerhetsavdelningen har du daglig kontakt med kunder och är företagets ansikte utåt. Du får jobba med allt från stora projekt till kortare uppdrag och service. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar med larmsystem, passersystem, CCTV och uppdaterar sig kontinuerligt i ny teknik. Du kommer att ta emot, kontrollera och se till att material levereras till kund. Du säkerställer att utförda installationer är fackmannamässigt utförda och går igenom bygghandlingar för att förstå arbetets utförande. Du genomför service, felsökningar och underhåll av anläggningar. Färdigställandekontroll av anläggningar och driftsättning är också ditt ansvarsområde.

AV-line har en stor bredd av tjänster. Det kommer finnas goda möjligheter att uppdatera sig inom ny teknik och utvecklas inom yrket. Du får möjlighet att driva projekt och jobba självständigt. Vi tror att du är nyfiken på ny teknik och drivs av att lära nytt.

Vem är du?

  • Du har minst 2-3 års erfarenhet av att arbeta som säkerhets- eller larmtekniker
  • Har kunskap om produkter för larm-/passersystem och god installationsvana
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av CCTV, RCO, Galaxy eller likande system, även med lås och dörrautomatik
  • Talar och skriver svenska och engelska
  • Är ostraffad, utdrag ur belastningsregister krävs vid anställning
  • Har körkort (minst B)

Vi erbjuder dig att bli en del av ett mycket trevligt gäng på ett växande företag med högt i tak och kvalitet i fokus. Hos AV-Line får du chans att utvecklas och påverka ditt eget arbete. Tjänsten är på heltid, det finns bra arbetsvillkor samt kollektivavtal, ”Installationsavtalet”, genom Svenska Elektrikerförbundet och IN.

Skicka Ansökan