Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Nytt projekt tillsammans med Areim!

1 December 2022

Tegeluddsvägen 31

Under året förvärvade Areim kontorsfastigheten Lybeck 2 på Tegeluddsvägen i Stockholm. Nu ska fastigheten utvecklas och moderniseras både invändigt som utvändigt. Därefter kommer lokalerna skräddarsys efter varje hyresgäst.

Det finns planer på att göra stadsdelen där fastigheten Lybeck 2 är belägen mer attraktiv och levande. Lybeck 2 kommer därför renoveras och uppdateras och bli ett positivt bidrag till stadsdelen kring Värtahamnen och Gärdet.

AV-line har i uppdrag att anpassa fastigheten och hyresgästlokaler tillsammans med fastighetsägaren och Kungskvarnen. Det uppdrag startar förmodligen, fullt ut, efter årsskiftet.

Just nu pågår mindre hyresgästanpassningar när befintliga hyresgäster som Kriminalvården och Plikt- och prövningsverket utökat sina lokaler.

-Det här blir ett spännande projekt när det tar fart ordentligt efter nyår. Just nu ser vi det som ett kommande uppdrag även om vi redan startade lite grann. Klart är att byggnaden kommer att få ett riktigt lyft när allt är färdigt, säger Mikael Claesson, projektledare på AV-line.

Byggherre: Ariem

Beställare: Kungskvarnen