Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Uppdrag i tre skolor åt Areim!

15 November 2022

Hvillan

AV-line har i uppdrag att bl a installera el, nätverk, larm- och passersystem åt tre olika skolor som flyttar in i Areims fastighet Ångtvätten 22 på Stora Essingen.

Byggnaden är på ca 40 000 kvm och vackert belägen vid Mälaren. Fastigheten består av tre sammanbyggda delar med en ursprungsdel från 1939 och tillbyggnader från 80- och 90-talet. Fastigheten är inte färdigrenoverad utan renoveras vartefter. När allt är klart kommer den miljöcertifieras. AV-line genomför hyresgäst och fastighetsanpassningar i byggnaden åt sin uppdragsgivare Kungskvarnen.

AV-line är klara med uppdraget åt Hvilan Gymnasium på 6250 kvm. De har dragit el, installerat belysning, AV-teknik samt larm- och passersystem. Uppdraget med Hvilan Gymnasium startade Våren 2021 och avslutades hösten 2021.

Även installationsarbetet av el och belysning i den del av byggnaden som är Amerikanska Gymnasiet på 3600 kvm är färdigställt. Det var det första uppdraget och det startade 2021 och avslutades hösten samma år.

Just nu pågår installationsarbetet i Nordic International School på 4600 kvm med el, belysning och nätverksdragningar. Uppdraget beräknas vara klart under sista kvartalet 2022. Till samtliga skolor har AV-line också installerat brand / utrymningslarm.

- Skolor har generellt mycket AV-utrustning i form av whiteboard, projektorer och digitala skärmar. Vi har anpassat klassrum, grupprum, uppehållsytor och laboratoriesalar med våra installationer. Vår beställare och uppdragsgivare är Kungskvarnen som vi känner bra och jobbar effektivt tillsammans med. Säger Stefan Axelsson, projektledare på AV-line.

- Med AV-Line går hyresgästanpassningarna som vanligt bra.. Vårt samarbete med AV-line sträcker sig långt tillbaka och det har alltid fungerat utmärkt. Vi är trygga med deras kompetens och arbetsinsats. Nu är vi halvvägs med uppdraget och ungefär 20 000 kvm återstår att hyresgästanpassa. Säger Kalle Porseby, projektledare för Kungskvarnen.

Byggherre: Ariem

Beställare: Kungskvarnen