Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

AV-line är en del av Selatek!

16 December 2022

Selatek logo

AV-line startade 1987 med två medarbetare. Nu 35 år senare har företaget vuxit med ett fyrtiotal medarbetare och etablerat sig som ett av Stockholms ledande företag inom helhetslösningar för installation av el, AV-teknik, säkerhetslösningar, laddinfrastruktur/e-mobility samt data- och fibernät.

Genom att bli en del av Selatek får AV-line större resurser och ökade utvecklingsmöjligheter till nytta för både medarbetare och kunder.

-Att vara en del av Selatek gör att AV-line som helhet blir starkare och kan fortsätta utveckla vårt kärnerbjudande inom el- och teknikinstallationer. Vi kommer fortsätta driva AV-line lika framgångsrikt som vi gjort tidigare med samma organisationsnummer, medarbetare och ledning. Säger Thomas Svensson och Dick Terneborg, VD och vice VD för AV-line.

Selatek är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automation, där synergierna mellan teknikområdena i de olika bolagen ska skapa stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling. Selatek med sina elva företag finns idag representerade på femton orter, från Stockholm och Mälardalen ner till Småland och Skåne. Företagsgruppen omsätter ca 750 miljoner kr/år