Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Bianca Ingrossos nya Caia-kontor är säkrat av AV-Line!

5 januari 2022

Bianca Ingrossos nya kontor för Caia Cosmetics på 700 kvm med utsikt över Kungliga biblioteket är nu klart. AV-Line genomförde projekteringen och installationen av larm- och passersystem samt AV-utrustningen. Kontoret har fått moderna och smarta system för ökad säkerhet och en helhetslösning med behovsanpassad teknik, för små som stora möten och presentationer.

Allt har funkat super med AV-Line. Personalen har varit mycket servicebenägen och löst de problem som uppstått galant. Vi har fått ett personligt bemötande vilket är väldigt viktigt för mig som kund. Vi är väldigt nöjda med alla tekniska lösningar. AV-Line fick ett stort ansvar då de installerade larm, skärmar, wifi och ljud. Allt är av hög klass och fungerar bra. Jag kan verkligen rekommendera AV-Line till andra bolag, säger Jesper Matsch på Beauty Icons AB - CAIA Cosmetics

Caia

Vi är riktigt nöjda med vår installation. När det gäller AV-utrustningen har vi självklart anpassat oss efter kontorets inredning så att allt hänger i hop och ser bra ut. Samarbetet med beställaren har fungerat klockrent!, säger Jörgen Moström, tekniker på AV-Line.

Caia kontoret ligger i Kv. Landbyska Verket som ägs av Humlegården Fastigheter AB. AV-Line fick även förtroendet att installera ett nytt passersystem för hela fastigheten.