Välkommen till AV-Line

Vi erbjuder spetskompetens och helhetslösningar inom elinstallationer, kommunikation och nätverk, säkerhet och övervakning samt avancerade AV- installationer. Alltid med rätt kvalitet i rätt tid för att säkerställa 100% kundnöjdhet.

Lyckade elinstallationer i exklusiva La Tour!

12 oktober 2021

Högst upp i DN-huset med magnifik utsikt över huvudstaden ligger den nyöppnade restaurangen La Tour. Det är Pontus Frithiof som ligger bakom restaurangen som öppnade den 26 augusti.Här ska oförglömliga gastronomiska upplevelser erbjudas i en avslappnad och elegant miljö tillsammans med en hänförande utsikt över Stockholm.

AV-Line fick i uppdrag av Kungskvarnen att genomföra samtliga elinstallationer när lokalen totalrenoverades. Uppdraget startade i mitten av mars 2021 och avslutades augusti samma år. I uppdraget ingick kraft och belysning samt en nätverkslösning. Dagens restaurangkök innehåller mängder av elektrisk köksutrustning vilket kräver många installationer och hög säkerhet. Lokalanpassningen blev lyckad och restaurangen är i full drift.

La Tour

- Utmaningen i det här projektet var att få till alla installationsdetaljer under det lamelltak som sitter överallt i lokalen förutom köket. Vi är väldigt nöjda med resultatet och uppdraget som helhet. Samarbetet med Kungskvarnen fungerade som vanligt väldigt bra. De är kompetenta, kommunikativa och drar ingenting i långbänk, säger Stefan Axelsson, projektledare på AV-Line.

- Vårt samarbete med AV-Line sträcker sig över tio år tillbaka i tiden och det säger väl allt. Vi har gjort mängder av lyckade projekt tillsammans. Allt i från restauranger, gym och kontorslokaler till vårdcentraler och skolor. Jag är mycket nöjd med AV-Line, säger Kalle Porseby, projektledare för Kungskvarnen.

Det här var inte AV-Lines första uppdrag i DN-huset. Tidigare genomförde de också på uppdrag av Kungskvarnen en kraft- och belysningsentreprenad när Bauer Media renoverade och lokalanpassade 1500 kvm studio- och kontorsyta.

Beställare: Kungskvarnen
Fastighetsägare: Ariem
Hyresgäst: La Tour